SevenDay

SevenDay Privatlån

Kontantinsatsen eller handpenningslånet till ditt bolån – SevenDay

SevenDay erbjuder privatlån – lån utan säkerhet – upp till 300 000 kronor som kan användas för att finansiera handpenningslånet eller kontantinsatsen vid köp av bostad. Ifall du saknar kontanter för att betala handpenning eller kontantinsats så behöver du inte oroa dig, utan du kan du låna pengar av SevenDay till kontantinsatsen eller handpenningslånet.

SevenDay tillämpar s.k. individuell prissättning. Det innebär att SevenDay erbjuder sina kunder förmånliga villkor baserat på deras ekonomiska förutsättningar. Du kan ansöka om lån från 10 000 och upp till 300 000 kronor hos SevenDay.

I normalfallet är pengarna tillgängliga på bankkontot samma dag som SevenDay får det underskrivna skuldebrevet.

 

SevenDay Privatlån grundkrav:

  • att du är minst 20 år
  • att en sökande har en inkomst på lägst 120 000 kr/år
  • inga betalningsanmärkningar
  • ej har skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
  • varit mantalsskriven i Sverige i 3 år

Om ni är två sökande, tänk på att båda ska vara folkbokförda på samma adress.

Fakta om SevenDay Privatlån

  • SevenDay erbjuder lån från 10 000 kr upp till 300 000 kr.
  • Återbetalningstiden är valfri mellan 1 och 12 år
  • Räntan är f n 3,95% – 22,95%, räntan är rörlig och bestäms individuellt. Räntan är individuell f n 3,95% – 22,95% (1 mars 2013) och bestäms efter kreditprövning. Effektivräntan enligt lag vid 125 000 kr och 12 år är 8,56 % beräknad på exempelränta 7,95 %.

Lånelöfte

Skuldebrevet som SevenDay skickar när lånet är beviljat är ett lånelöfte som är giltigt i 30 dagar. Om skuldebrevet returneras till SevenDay inom 30 dagar kommer lånet att betalas ut förutsatt att alla uppgifter som har lämnats till oss i samband med ansökan är korrekta och att det inte framkommer några andra fakta som inte var kända för SevenDay när ansökan beviljades och som skulle haft betydelse för kreditbeslutet.

 

SevenDay Prisgaranti™ innebär att om en annan långivare erbjuder dig ett lån med lägre effektivränta så sänker SevenDay din ränta så att den blir lägre på ditt beviljade lån hos oss.

SevenDay avgifter

Uppläggningsavgifter

– Nytt lån: 495 kr
– Tilläggslån: 295 kr

Aviavgift: 15 kr, 35 kr utan autogiro

Påminnelseavgift: 60 kr

Inkassoavgift: 180 kr

Förseningsavgift: 195 kr

Dröjsmålsränta: Ordinarie ränta + 12%-enheter

Effektivränta enligt lag: 8,56 % vid 125 000 kr

Betalningsfri månad

Betalningsfri månad är en tjänst som du kan utnyttja för att minska dina kostnader de månader du behöver pengar till annat. För att använda dig av betalningsfri månad behöver du bara kontakta Kundcenter, så hjälper SevenDay dig.

Enkelt Du kan när som helst bestämma när i tiden du vill utnyttja betalningsfri månad. Det finns också möjlighet att lägga upp fasta månader som betalningsfria, om du i förväg vet att du alltid vill utnyttja tjänsten under samma återkommande månader. Många utnyttjar betalningsfri månad i januari och i augusti.

Du kan utnyttja upp till tre betalningsfria månader per tolvmånadersperiod, men inte två månader efter varandra. Du måste också ha skött dina betalningar i sex månader innan du kan utnyttja din första betalningsfria månad. När du utnyttjar en betalningsfri månad läggs ränta och avgifter till skulden och återbetalningstiden för lånet förlängs, dock maximalt upp till 12 år och enligt gällande villkor.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.