10 smarta appar för dig som jobbar hårt

Du måste jobba hårt. Även om ditt arbete är inspirerande och kul så finns det stunder då du önskar att saker och ting hade varit lite smidigare. Det finns appar som är till för att göra det enklare att genomföra projekt. Det finns också appar som är helt och hållet till för att ge dig välbehövda pauser. Genom att planera dina dagar på rätt sätt så kan du spara energi och kraft utan att dra ner på tempot. Använd dina pauser på rätt sätt och se hur appar kan hjälpa dig att ta kontrollen över din tillvaro.

1. Unna dig lite spel

Spel kan vara så givande. När du jobbar hårt så behöver du pauser där du tänker på något helt annat än det projekt som du måste ro i hamn. Se till att ha Unibet mobil på din smartphone. Då kan du enkelt dra nytta av bonusar och satsa på spel som ger spänning och glädje. Tänk bara på att du ska ha en vettig budget för ditt spelande. Ta aldrig risken att spela med pengar som du behöver till något annat!

2. Lätt kommunikation

Du har inte tid till långa samtal med sambo, barn och vänner. Det får ni ta till helgen. Men det finns ju saker som ni behöver prata om snabbt även då du är på jobbet. Använd appar som WhatsApp för att snabbt lämna meddelanden eller få veta vad som händer. Med denna app så kan du skicka bilder och meddelanden med text och med röst. Du kan också spela in video. Barnen kan alltså snabbt ta en bild på vad det är som brinner på spisen så att du kan avgöra om du borde bryta och komma hem.

Lätt kommunikation

3. En bra budget

När du har en bra budget så får du tid till så mycket mer. Du kommer inte att undra om det verkligen finns utrymme för det ena eller det andra. Använd en bra budget app för hemfinanser och sluta oroa dig för hur månaden ska gå ihop!

4. Planera en resa

Om du jobbar mycket så bör du unna dig lite semester på annan ort. Det finns goda anledningar till att resa bort om det är så att jobbet ofta kommer med hem. När du reser iväg till en annan stad eller ett annat land så bör du lämna alla appar hemma utom den som du använder för att finna de bästa restaurangerna, taxibilar och annat som gör det enklare att resa avslappnat.

5. Ta pauser på jobbet

Ta också regelbundna pauser på jobbet. Installera en app som påminner dig om att du har suttit 20 minuter i sträck vid skärmen. Ställ dig upp och sträck på dig. Det här kommer att göra din arbetsdag så mycket lättare och trevligare.

Upp och hoppa med jämna mellanrum

Upp och hoppa med jämna mellanrum

6. Kolla all mejl på ett ställe

Du kan samla alla dina mejlkonton på ett ställe. Det finns appar som CloudMagic som fungerar för både Android och iOS. De gör att du kan få alla dina mejl till ett ställe och det kommer att spara både tid och energi. Men låt bli denna app då du har semester eller är hemma.

7. Skicka mejl när du inte är på jobbet

Om du måste skicka ett mejl nästa vecka då du egentligen ska ha det mysigt med familjen på landet så kan du skicka det redan nu med tidsinställning. En app som Boomerang gör att du kan ställa in mejl så att de skickas vid senare tillfälle. Du kan också skicka påminnelser till dig själv så att du inte glömmer bort vad du måste göra då du kommer tillbaka från semestern.

8. Skapa chattrum för grupper

Om du jobbar som projektledare så kan ett chattrum för dina medarbetare och dig vara smart. Det finns appar som GroupMe som alla kan använda för att skicka textmeddelanden som alla ser. Det här gör att det som sägs och beslutas samlas till ett ställe vilket är effektivt och bra.

9. Håll koll på ditt schema

Missa ingenting med en app som hjälper dig att hålla ordning på schemat. När du bokar in något nytt så läggs det in i schemat som även kommer att ge dig en påminnelse om det som du ska göra.

10. Motverka förhalning

Om du lägger lite för mycket tid på nyheter och spel så kan du installera en bra mobil app som är till för att motverka förhalning. Du kan till exempel ställa in hur mycket tid du får lägga på utvalda nyhetssajter och spelsajter. Det gör att du får välbehövliga pauser men att du inte överdriver.

No votes yet.
Please wait...

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.