Länsförsäkringar höjer bolåneboräntan igen

Länsförsäkringar höjer räntorna på bolån igen

Idag den 10 september 2013 så verkar det vara dags igen för en räntehöjning. Länsförsäkringar höjer , enligt pressmeddelande, vissa av sina bolåneräntor med 4-12 punkter.

Det var inte många dagar sedan sist Länsförsäkringar höjde sina räntorbolån senast. Senast så var det den 4 september som Länsförsäkringar höjde vissa av sina bolåneräntor med 3-10 punkter.

Länsförsäkringar höjer tvåårsräntan (räntan på bolån med en bindningstid på två år) med 5 punkter till 3,15 procent och treårsräntan höjs samtidigt 6 punkter till 3,27 procent.

Länsförsäkringar passar även på och höjer fyraårsräntan höjs 4 punkter till 3,63 procent och femårsräntan höjs med 7 punkter till 3,73 procent.

Därutöver så höjer Länsförsäkringar räntan på bolån med en bindningstid på sju år (sjuårsräntan) med 10 punkter till 4,22 procent och räntan på bostadslån med en bindningstid på tio år (tioårsräntan) höjs med 12 punkter till 4,52 procent.

Dock så låter Länsförsäkringar utlåningsräntorna för bostadslån till villor, fritidshus och bostadsrätter ligger på samma nivå som tidigare.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + fjorton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.