SEB-bolånekunder har förhandlat fram lägst bolåneränta

SEB-kunder har förhandlat fram lägst rörliga bolåneränta

De flesta vet att det lönar sig att förhandla om bolånet och räntanbostadslånet. Detta har återigen bekräftats av Comboloans Bolånebarometer. Enligt Comboloans Bolånebarometer har SEB-bostadslånekunder varit extra duktiga på att just förhandla då de rapporterat in lägst ränta under augusti månad.

De bästa bolåneförhandlarna fick utöver lägst ränta så de som förhandlat bäst även fått låna pengar till i snitt 1,64 procent i ränta hos SEB i augusti. Utöver detta så har de flesta som rapporterat till Comboloan visat att de lönar sig att förhandla hos SEB som har givit sina bolånekunderna en ränta på snitt 1,87 procent, vilket också var lägst bland övriga banker.

Nordeakunderna var inte dåliga heller, utan de bästa lyckades få en bolåneränta på 1,87 procent, vilket är bra med beaktande av att Nordeas officiella rörliga ränta varit en av de tre högsta under augusti månad.

Landshypotek hade med sina 2,67 procent allra högst officiell rörlig ränta bland alla banker, medan Länsförsäkringar Bank och Skandiabanken med sina 2,41 procent hade den lästa officiella räntan.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − nitton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.